Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fit for the job! en Authentiek leiderschap!?

In een serie van drie masterclasses en tweedaagse met als overkoepelend thema ‘fit for the job’ staan we dit jaar stil bij hoe je als bestuurder positie hebt én houdt in een veranderend en complex krachtenveld.

Het thema van deze derde masterclass is authentiek leiderschap. Waarover moet een leider vandaag de dag én gericht op de toekomst over beschikken om invulling te geven aan ‘goed’ leiderschap? Welke trends zijn er op het gebied van leiderschap?

Corporaties krijgen meer financiële ruimte en zullen veel opgaven moeten oppakken. Wat vraagt dat van de bestuurders en welke competenties zijn daarvoor nodig? Is dit dienend leiderschap, of juist meer ondernemend?

Een expert op het gebied van nieuw leiderschap en (persoonlijke) transitie bespreekt de ontwikkelingen van leiderschap. We bekijken en bediscussiëren fragmenten van inspirerende leiders. We bespreken de competenties die nodig zijn en hoe we dit kunnen ontwikkelen.

U kunt zich aanmelden via: https://evenementen.aedes.nl/meeting-nvbw/1027/nvbw-ledenvergadering-en-masterclass-authentiek-leiderschap