Laden Evenementen

Dit jaar bezoeken we tijdens de NVBW Tweedaagse de bijzondere regio Zeeland. Het evenement vindt plaats op 9 en 10 november.

Handen uit de mouwen
We ontmoeten elkaar op verschillende plekken in deze provincie waarvan de inwoners bekend staan om hun gastvrijheid, nuchterheid én volhardendheid. Dat sluit goed aan bij ons jaarthema, ‘Aan de bak!’
De focus tijdens het programma ligt op Leiderschap in complexe processen. Aan de bak, handen uit de mouwen, maar ook flexibel blijven, kansen zien en benutten. We laten ons uiteraard inspireren door de te leren lessen uit de ‘Zeeuwse prestatie’ en de unieke omgeving. Gevoed met de kennis van toen en nu zoeken we met het vizier op de toekomst naar wat je als bestuurder in een (netwerk)organisatie nodig hebt om het verschil te kunnen blijven maken.

Mis het niet!
Zoals altijd zorgen we tijdens de Tweedaagse voor een mooie balans tussen inhoud, activiteiten en ontmoeting. Samen met Ruben Karel (Clavis) en Marco van der Wel (Zeeuwland) bereiden we een interessant programma en excursies voor. Hierover ontvang je later meer informatie.

De officiële uitnodiging met een (voorlopig) programma ontvangt u in september. Bij inhoudelijke vragen kunt u mailen naar nvbw@aedes.nl. Bij vragen over uw aanmelding kunt u mailen naar aanmeldingen@aedes.nl.