Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Save the date: 17 juni 2020 NVBW ‘digitale’ zomerbijeenkomst
“De digibestuurder: bestuurlijk leiderschap in digitalisering”

Beste NVBW leden,

Onze jaarlijkse NVBW zomerbijeenkomst wordt digitaal! Geen barbecue, maar wel boeiende en interessante sprekers die ons meenemen in de wereld van ‘Bestuurlijk leiderschap in digitalisering’.

De afgelopen maanden heeft onze vorm van communiceren, samenwerken en vergaderen een andere dimensie gekregen: wat betekent deze digitalisering voor nu en in de toekomst? En welke uitdagingen staan ons daarbij als directeur-bestuurder te wachten?

We gaan in gesprek met Annemarie van Campen over de ontwikkelingen in IT-innovatie en digitalisering en de impact op mens en samenleving. Digibestuurder Henk Peter Kip en digicommissaris Boban Vukicevic nemen ons mee in de praktijk van de digitale corporatiesector. We sluiten af met ICT- en privacy expert Brenno de Winter (o.a. lid van het expertteam die de corona apps tijdens de ‘appathon’ heeft beoordeeld) die ons vertelt over de risico’s van digitalisering: “deze moeten ons niet in de weg staan, we moeten er alleen slim me omgaan!”, is zijn boodschap.

Voorafgaand aan de masterclass zal een verkorte versie van de ALV plaatsvinden met o.a. de vaststelling van het jaarverslag op de agenda.

Mis deze digitale masterclass niet!
Wanneer: woensdag 17 juni van 14.30-17.00 uur.
Aanmelden: u kunt zich alvast via onderstaande link aanmelden.

De officiële flyer en alle details om de masterclass bij te wonen ontvangt u begin juni.

Vriendelijke groeten, namens het NVBW bestuur,

Barbara Mossinkoff
Secretaris en Coördinator NVBW

Voor vragen over de aanmelding of registratie kunt u een mail sturen naar: aanmeldingen@aedes.nl of bellen op nr 088 233 3700

 

Klik hier om aan te melden voor de NVBW digitale zomerbijeenkomst