Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Helaas kan de op 12 november 2020 geplande masterclass ‘NVBW op visite bij bijzondere woonvormen’ vanwege Corona geen doorgang vinden. We zoeken naar een goed moment in 2021 om dit relevante thema en de inmiddels stevig voorbereide bezoeken alsnog te houden.

In plaats daarvan organiseren we op donderdagmiddag 12 november as. nu de online masterclass “Corona, onze huurders en de samenleving’. We bespreken daarin met elkaar, geïnspireerd door ervaringen van bestuurders van woningcorporaties (Hedy van den Berk en Sandra van Zaal) en uit de zorg (Jacobine Geel, voorzitter van brancheorganisatie de Nederlandse ggzen) een bijdrage van Hans Boutellier (o.a. bekend van veerkracht en improvisatiemaatschappij, verbonden aan het Verwey-Jonker Instituut en de VU Amsterdam):

  • actuele maatschappelijke ontwikkelingen die door Corona worden veroorzaakt en versterkt
  • wat dat betekent voor het wonen en (samen)leven van bewoners
  • welke rol er daarbij is voor woningcorporaties en hun partners
  • wat dat vraagt van het leiderschap van bestuurders.

Voorafgaand aan de masterclass (om 13.30 uur) zal een verkorte versie van de ALV plaatsvinden met o.a. de vaststelling van de begroting voor 2021 op de agenda en een bijdrage van Aedes-voorzitter Martin van Rijn. Om 14.15 uur start de masterclass en om 16.30 uur ronden we af.

De officiële uitnodiging en alle details om de online masterclass bij te wonen ontvangt u begin november. U kunt zich wel alvast aanmelden via onderstaande rode button aanmelden. LET OP! Als u zichzelf al had aangemeld voor de excursie op 12 november, moet u zich alsnog opnieuw aanmelden voor deze online bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Het NVBW bestuur,

Voor vragen over uw aanmelding kunt u bellen naar 088-23 33 700 of mailen naar aanmeldingen@aedes.nl.

Aanmelden
U kunt zich alvast aanmelden via deze link