Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass NVBW 10 februari 2023

Hoe houden we elkaar vast én krijgen we het voor elkaar om de Nationale Prestatieafspraken te realiseren? Wat vraagt dit van mij als bestuurder en van onze partners en toezichthouders? En wat betekent dit voor ons in houding, gedrag en handelingsrepetoire?

Belangrijke vragen die op hun beurt vragen om een goed sectoraal gesprek. Niet erop gericht om elkaar te overtuigen, maar om als bondgenoten met elkaar het verschil te maken.

Vanuit het jaarthema Aan de bak! gaan we in de 1ste masterclass op 10 februari met elkaar dit gesprek aan. Dit doen we in aanwezigheid van Guido van Woerkom (voorzitter VTW), Martin van Rijn (voorzitter Aedes), Rob Rotscheid (bestuursvoorzitter WSW) en Ton Hugens (directeur Aw). Ruben Maes is de dagvoorzitter van deze masterclass.

Met elkaar gaan we voor een kwetsbaar én krachtig gesprek vanuit de thema’s ‘elkaar vasthouden én er voor gaan’ en ‘de balans tussen moed en overmoed’. En dit doen we op interactieve wijze, vanuit een vorm waarbij iedereen kan deelnemen aan het gesprek.

Is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je erbij zijn op 10 februari? Alle leden hebben op 22 december en op 19 januari per mail een uitnodiging ontvangen. Geen uitnodiging? Mail onze collega’s op aanmeldingen@aedes.nl en zij voegen je toe aan de deelnemerslijst. De masterclass en start na de ALV van de NVBW om 09.30. De locatie is Van der Valk Hotel Breukelen. Rond 12 uur sluiten we af met een lunch.